Waarschuwingsbericht

Opgelet! Dit event heeft al plaatsgehad.

Onthaal + festival campus Etterbeek

maandag, 16 september, 2019 - 11:30 to maandag, 16 september, 2019 - 20:00
Campus: Brussels Humanities, Sciences & Engineering Campus
info@vub.be

Op maandag 16 september start onze onthaalweek voor nieuwe VUB-studenten op campus Etterbeek. Tijdens deze eerste dag krijg je veel informatie waarmee je jouw academiejaar succesvol start. Ideale dag om jouw nieuwe medestudenten alvast te leren kennen.

Dit staat op het programma:
=> Onthaalmoment in de grote aula
      *Groep A: 11u00 - 12u15
      *Groep B: 13u00 - 14u15
      *Groep C: 14u30 - 15u45
=> Campusrondleidingen
=> Festival in het groene hart van de campus
=> Foodtrucks & bar

Groepen:
=> Groep A: Faculteit Ingenieurswetenschappen + Sociale Wetenschappen & Solvay Business School: Bachelor + Letteren & Wijsbegeerte
=> Groep B: Wetenschappen en Bio-ingenieurswetenschappen + Lichamelijke Opvoeding en Kinesitherapie + Sociale Wetenschappen & Solvay Business School: Voorbereidingsprogramma, Schakelprogramma & Master
=> Groep C: Recht & Criminologie + Psychologie en Educatiewetenschappen

Bij aankomst krijg je een goodie bag en heb je ruim tijd om een goede plaats te kiezen in het auditorium.

Tip: voor de rondleidingen die volgen op het onthaalmoment is het belangrijk dat je in de juiste groep zit.

Check voor de uren onze online kalender en raadpleeg ook alvast jouw lessenrooster (let op dat je pop-ups toelaat).

Klik hier en zet je al op aanwezig in ons Facebookevent!