Faculteit Wetenschappen en Bio-Ingenieurswetenschappen: pretoets Chemie en Fysica

woensdag, 18 september, 2019 - 09:00 to woensdag, 18 september, 2019 - 12:00
Campus: Brussels Humanities, Sciences & Engineering Campus
Aula Q
Qd

Verplichte pretoets Chemie en Fysica voor studenten van de faculteit Wetenschappen en Bio-ingenieurwetenschappen in de opleidingen bachelor biologie, bio-ingenieur, chemie, geografie, fysica en sterrenkunde.

09u00 - 12u00 Aula Qc

Als je een opleiding in de wetenschappen aanvat, wordt er verwacht dat je al over een zekere voorkennis beschikt. Deze pretoets test je parate kennis, het is niet nodig om extra te studeren, integendeel. Het resultaat op deze test geeft je inzicht in je eigen kunnen en voor welke leerstofonderdelen er eventuele tekorten zijn.

Je krijgt individuele feedback op je resultaat en indien nodig een doorverwijzing naar een online omgeving met het nodige materiaal voor het opfrissen en bijwerken van je voorkennis. Ook tijdens de lesweken wordt hulp geboden bij zowel het bijspijkeren van voorkennis als het verwerken van de leerstof uit 1ste jaarscursussen via een Very Intensive Program (VIP), een uniek project van begeleiding van 1ste  BA studenten van de faculteit WE.