Faculteit Psychologie en Educatiewetenschappen: Stadsspel, peter & meter activiteit en BBQ

dinsdag, 17 september, 2019 - 13:00
Campus: Brussels Humanities, Sciences & Engineering Campus
PE

Stadsspel 13:00 – 17:00
Leer Brussel op een leuke en speelse manier kennen. We laten je de leukste en mooiste plekjes van Brussel zien.

Peter & meter activiteit 17:00 – 18:00
De VUB kan voor nieuwe studenten soms wel eens een doolhof lijken. En hoe zat dat nu ook alweer met studiepunten en opleidingsonderdelen? Kom naar de peter en meter activiteit en wordt gekoppeld aan een ancien waarop je steeds kan terugvallen indien je vragen hebt of gewoon nood hebt aan een gids op campus.

BBQ 18:00-…
Geniet samen met nieuwe en doorwinterde studenten van een heerlijk avondmaal en een fris drankje.
Plaats: De bib

(Alle activiteiten van de onthaalweek georganiseerd door het onthaalteam van de faculteit PE zijn gratis)

Inschrijven via: https://tinyurl.com/onthaalweekPE