Waarschuwingsbericht

Opgelet! Dit event heeft al plaatsgehad.

Café Coloré: nieuwe mensen, nieuwe culturen

woensdag, 20 februari, 2019 - 13:00 to woensdag, 20 februari, 2019 - 16:00
Campus: Brussels Humanities, Sciences & Engineering Campus
Building D
D.2.18 + D02.19
Debat

Café Coloré is een dialoogevenement dat tot doel heeft om VUB-studenten van verschillende achtergronden samen te brengen om verschillende onderwerpen te bespreken die verband houden met het studentenleven aan de VUB. Het doel is om de kloof tussen lokale, internationale en vluchtelingenstudenten aan de VUB te overbruggen door diversiteit en interculturele dialoog te bevorderen.

Het evenement wordt gemodereerd door BON Brussel en maakt deel uit van het BEWOGEN festival, een samenwerking tussen verschillende partners in Brussel om de culturele uitwisseling tussen nieuwkomers in Brussel en degenen die hier al jaren wonen te bevorderen. Het BEWOGEN festival loopt van 20-24 februari.

Welke thema's kunnen aan bod komen in Café Coloré? Klimaatverandering, studentenparticipatie aan de VUB, Hoe de VUB nog diverser en inclusiever kan worden.....

Het aantal deelnemers is beperkt om een kwalitatief debat te garanderen. Een klein aantal medewerkers van de VUB zal ook deelnemen. We zijn op zoek naar 30 VUB-studenten om deel te nemen aan dit dialoogevenement.

Wanneer? 20 februari 2019, 13:00-16:00

Waar? Gebouw D, kamer D.2.18 & D.2.19

Partners: BON Brussel en in het kader van het BEWOGEN festival (20/2/2019-24/2/2019)

Doe mee om interculturele bruggen over te steken en nieuwe mensen te ontmoeten!

Schrijf je nu in!

*het thema wordt op de dag zelf bepaald