Beginnen na je studies : 'Social Media Awareness'

Oudstudentenbond VUB vzw
info@osb.be
workshop

De Oudstudentenbond Brussel organiseert elk jaar het evenement 'Beginnen na je studies'. Tijdens dit evenement kunnen studenten die afstuderen deelnemen aan workshops met verschillende onderwerpen en wil de Oudstudentenbond (OSB) laatstejaarsstudenten klaarstomen voor materies zoals werk, arbeidsovereenkomsten en belastingen.

Op dinsdag 7 mei wordt er een workshop voorzien over Social Media Awareness. Deze workshop gaat over de bewustwording van het professionele gebruik van sociale media. Hierbij komen onder andere Facebook, Twitter en LinkedIn uitgebreid aan bod. Deze workshop wordt gegeven door VUB Career Centre.

Een sessie is voorzien van 18u30-20u30.
Deelnemen is gratis maar we vragen om vooraf in te schrijven via info@osb.be of via 02/644 64 60.