Waarschuwingsbericht

Opgelet! Dit event heeft al plaatsgehad.

VUBrusselt

donderdag, 22 februari, 2018 - 17:00
La tentation

(English below)

Brussel is een studentenstad! Daarom organiseert de Studentenraad voor de tweede maal op rij VUBrusselt. Hét event voor de VUB student in hartje Brussel.  Kom op donderdag 22 februari mee Brussel ontdekken en de vrijzinnige boodschap van de VUB uitdragen.

17u Er wordt gestart met het stadspel, de Brusseleir, van Brik aan de Beurs. Ontdek de stad aan de hand van dit interactief stadsspel samen met je vrienden. De groep die de meeste plaatsen herkent en kan afkruisen wint een mooie prijs!

17u Na een dag werken of studeren is het tijd om even te ontspannen. Alle alumni en personeelsleden zijn hartelijk welkom om samen iets te drinken vanaf 18h op de VUB afterwork in La Tentation.

19u30 VUBrusselt staat dit jaar in het teken van studentenparticpatie. Onder het moto 'De VUB is meer dan studeren alleen' zullen enkele interessante sprekers toelichten wat hun studententijd aan de VUB in Brussel voor hen betekend heeft.

22u Na dit alles sluiten we de avond af zoals enkel VUBstudenten dat kunnen. La Tentation is een prachtige locatie om te feesten tot de laatste nachtbus!

Dankzij de Studentenraad 2016-2017 rijdt sinds november bus 71 tot 3 uur 's nachts. De perfecte manier om terug op campus Etterbeek te raken. Voor campus Jette worden er ook bussen voorzien.

Gratis toegang voor VUB studenten, personeel en alumni!

Inschrijven kan via dit online formulier.

Meer informatie >>>

-----

Brussels is a student city! That is why the Student Council organises 'VUB Downtown' for the second time. THE event for the VUB student in the heart of Brussels. Join us on the 22nd of February to discover Brussels and to carry out the humanistic values of the VUB.

17h We start of with the city game, the Brusseleir, from Brik at Bourse. Discover the city with your friends using this interactive city game! The group that recognizes and can cross off most places wins a nice prize!

17h After a long day of working or studying it is time to relax. Alumni and staff are welcome to join the VUB after work from 18h on in La Tentation.

19h30 This year, VUB Downtown is dedicated to student participation. Under the motto 'The VUB is more than just studying', some interesting speakers will explain what their student time at the VUB in Brussels meant for them.

22h We close the evening as good VUB students. La Tentation is a wonderful location to party until the last night bus!

Thanks to the Student Council of 2016-2017, bus 71 runs till 3 o'clock at night! The perfect way to get back to campus Etterbeek. Buses are also provided for campus Jette.

Free entrance for VUB students, staff and alumni!

You can register via this online form

More information >>>