Waarschuwingsbericht

Opgelet! Dit event heeft al plaatsgehad.

Onthaalmoment werkstudenten

zaterdag, 22 september, 2018 - 09:00 to zaterdag, 22 september, 2018 - 15:00
Campus: Brussels Health Campus
info@vub.be

Ga je werk en studie combineren?

Noteer dan alvast deze datum in je volle agenda en registreer je onderaan de pagina. De Vrije Universiteit Brussel organiseert op zaterdag 22 september 2018 van  9u-15u een onthaaldag voor werkstudenten en voor studenten die een universitaire studie in avondonderwijs willen combineren met een vol- of een halftijdse job.

Waarom aanwezig zijn?
Op deze onthaaldag kom je meer te weten over de belangrijkste studentenvoorzieningen aan de VUB en de begeleidingsdiensten die specifiek voor jou als werkstudent ter beschikking staan. Bovendien geven we je adviezen mee om de combinatie van werken en studeren succesvol te maken. Je kan deze dan bespreken met enkele werkstudenten die graag hun tips & tricks komen delen. Verder is de onthaaldag voor werkstudenten het moment waarop je enkele infosessies over specifieke opleidingen kan bijwonen. Zeker komen dus!

Het exacte programma is nu nog niet bekend, maar als je je registreert, houden we je op de hoogte.

Op welke campus?
De aandachtige lezer merkt op dat we de onthaaldag voor werkstudenten houden op 2 verschillende campussen. Op onze Brussels Engineering, Sciences & Humanities Campus (Etterbeek), kan je informatie krijgen over alle opleidingen toegankelijk voor werkstudenten, buiten de opleidingen verbonden aan de faculteit Geneeskunde (Management en Beleid van de Gezondheidszorg, Zorg en Beleid in de Gerontology). De onthaaldag voor deze opleidingen vindt plaats op onze Brussels Health Campus in Jette.

Om de onthaaldag goed te laten verlopen, vragen wij jullie alvast om te registreren via onderstaand formulier:

Inzenden via dit formulier is niet langer mogelijk.