Waarschuwingsbericht

Opgelet! Dit event heeft al plaatsgehad.

Onthaal nieuwe studenten in Etterbeek

maandag, 24 september, 2018 - 08:30
Campus: Brussels Humanities, Sciences & Engineering Campus
Aula QA
info@vub.be
Onthaalmomenten

Op jouw eerste dag aan de universiteit laten we je niet zomaar aan je lot over en verwelkomen je graag officieel, samen met alle nieuwe studenten. De perfecte gelegenheid om jouw nieuwe studiegenoten al eens te ontmoeten en heel wat praktische tips te ontvangen. Dit onthaalmoment is voor alle studenten die een opleiding volgen op Brussels Humanities, Sciences & Engineering Campus (Etterbeek) en Brussels Technology Campus (Kaai).

Mis dit onthaalmoment niet, want dit is de start van jouw studie aan de VUB! We zien je graag op maandag 24/09/2018 om 8u30 aan Aula Q.

Tot dan!

Opgelet! Start je de opleiding Biomedische Wetenschappen, Farmaceutische Wetenschappen of Geneeskunde? Dan word je op het onthaal op Brussels Health Campus (Jette) verwacht.