Waarschuwingsbericht

Opgelet! Dit event heeft al plaatsgehad.

VUB and KVS present: Mindblowers

maandag, 25 september, 2017 - 16:00
Koninklijke Vlaamse Schouwburg
Lakensestraat 146, 1000 Brussel
Lecture performance

KVS (The Brussels City Theatre) and VUB are collaborating to kick-off the new academic year with passion for culture and art. Their project together is called MINDBLOWERS and will show the dynamic connection between culture, art and reflection in a colourful city.

KVS en VUB slaan de handen in elkaar om het nieuwe academiejaar cultureel en kunstzinnig in te zetten. Dat doen ze samen met MINDBLOWERS waarin kunst, cultuur en reflectie dynamisch met elkaar in verbinding staan in de veelkleurige stad.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Programme

The challenging mix of thinkers and artists from both Belgium and abroad will present their visions of 'resistance', which is the first theme of MINDBLOWER's first theme. What has it meant in the past? What does it mean today and what can it mean in the future? After the performance, the opening of the academic year and theatre season will be celerated with a party.

Met een uitdagende mix van binnen- en buitenlandse denkers en kunstenaars wordt 'verzet' het eerste thema van MINDBLOWERS meteen uitgedaagd. Wat was 'verzet' in het verleden? Wat is het vandaag en wat zou het in de toekomst kunnen betekenen? Na de lecture performance wordt het nieuwe academiejaar én theaterseizoen feestelijk ingezet.

Registration and tickets

Students and staff of VUB can enter for free. Registration is required, though. Please fill in the form below
Not a student or staff member? You can order tickets (9 euro per person) online: http://kvs.be/en/mindblowers

De toegang is gratis voor studenten en personeelsleden van de VUB. We vragen wel om hieronder op voorhand in te schrijven, zodat we een voucher kunnen toesturen.
Geen student of personeelslid van de VUB? Bestel je ticket (9€) online via de website van KVS: www.kvs.be/nl/mindblowers

>>> Registration - Only for students and staff members of VUB <<<