Waarschuwingsbericht

Opgelet! Dit event heeft al plaatsgehad.

Redelijk ongeregeld?!

vrijdag, 22 september, 2017 - 09:30
Campus: Brussels Humanities, Sciences & Engineering Campus

Op 22 september vindt de tweede editie van 'Redelijk Ongeregeld?! Het congres voor actieve studenten' plaats. Wil jij je het komende academiejaar actief inzetten voor de VUB? Kom dan zeker een kijkje nemen. Iedereen is welkom.

Deelnemers worden om 9u30 aan het onthaal verwacht. De dag start om 10u met een verwelkoming door de voorzitters van de studentenkoepel BSG gtgv en de Studentenraad. Jan Danckaert, vicerector Onderwijs- en Studentenbeleid, opent het congres. Zijn ‘keynote’ behandelt de actuele onderwerpen uit het actieve studentenleven op de VUB en hij zal daarbij geen taboes uit de weg gaan.

Na de verwelkoming kan je kiezen uit enkele thematische informatiesessies en workshops. Van organiseren en budgeteren tot klachtenmanagement en diversiteit: voor ieder wat wils. Neem zeker eens een kijkje in het programma om meer te weten te komen over de infosessies en workshops. Wie de hele dag deelneemt krijgt bovendien een gratis lunch aangeboden. Om 17u sluiten we het congres af met een receptie.

Zin om deel te nemen? Vergeet niet om je in te schrijven. Zit je op kot in Jette? Duid dan bij je inschrijving aan dat je een gratis treinticket nodig hebt.