Lounge Bar 1050

Studenten (en personeel) kunnen, dankzij de Studentenraad, zelf de Lounge Bar 1050 – het vroegere Convivium - uitbaten.

Reservatie

Je kan de Loungebar reserveren via het online reservatieformulier. Beschrijf liefst in detail wat je er wil doen. Uiterlijk de volgende werkdag krijg je bericht of je je plannen kan uitvoeren.

De Studentenraad van 8 november 2018 wijzigde een aantal voorwaarden voor het huren van de Loungebar 1050. Er zal voortaan geen basisvoorraad drank meer ter beschikking zijn. De huidige voorraad wordt wel nog aangewend voor de reeds toegezegde avonden tot uiterlijk 15/12/2018.

Het gebruik van de keuken zal niet meer mogelijk zijn. Wie de Loungebar-1050 wil huren voor een publiek evenement betaalt daar voortaan €50 voor. Voor een privé-evenement bedraagt de huurprijs nu €150. Deze wijzigingen zijn van kracht vanaf 9/11/2018 maar moeten nog verwerkt worden bij de volgende actualisering van de Codex Studentenleven.

Reservatie is pas echt geldig na ontvangst van de huursom.

Gebruikersreglement

Let wel, je kan er niet om het even wat organiseren. Het is een publieke ruimte waar iedereen binnen mag en kan.

Gebruikers moeten de zaal wel opruimen, maar niet kuisen.

Bekijk het gebruikersreglement voor meer informatie.

Reservatieformulier

Lounge Bar 1050

Basic Fit Lounge 1090

Studenten(organisaties) kunnen, dankzij de Studentenraad, in de Basic Fit Lounge 1090 zelf activiteiten organiseren op de Brussels Health Campus.

Reservatie

De lounge kan gratis gereserveerd worden via het online formulier. Uiterlijk de volgende werkdag krijg je bericht of je je plannen kan uitvoeren.

Gebruikersreglement

We krijgen die ruimte binnen het samenwerkingsverband met Basic Fit, dus om de goede verstandhouding te bewaren vragen we jullie wel het er netjes te houden en op te ruimen na afloop van jullie activiteit. Het blijft trouwens een openbare ruimte en is enkel beschikbaar tijdens de openingsuren van de Basic Fit.

Verdere informatie omtrent het gebruik van de lounge kan teruggevonden worden in het gebruikersreglement.

Opmerking

De lounge bevindt zich waar vroeger het bowling café was. Momenteel moet je alles zelf voorzien en beperkt de technische uitrusting de mogelijkheden nog een beetje. In de toekomst kunnen er lezingen, debatten, vergaderingen, filmavonden, recepties en allerlei andere culturele aangelegenheden plaatsvinden.

Reservatieformulier

Basic Fit Lounge 1090