logo
Portal for

  You are here

  Ontdek de wereld vrijwilligend met Bouworde vzw

  Je houdt van anders reizen? Je wilt de wereld op een unieke manier ontdekken en je bent daarbovenop ook nog eens gebeten door vrijwilligerswerk?  Dan is een vrijwilligersreis met Bouworde vzw iets voor jou!

  Veertien dagen meedraaien in een centrum voor kinderen met een beperking in Kroatië? Vier weken bouwen aan een informaticalokaal in Togo? Een kennismaking met het onderwijs in Tanzania of Indonesië? Of liever drie maanden duurzaam leren bouwen met bamboe in de Filipijnen? Het kan allemaal!

  Vaak kan je je vrijwilligersreis trouwens combineren met een stage binnen je opleiding.

  Snuister online door het aanbod of blader door de digitale bouwkampfolder en ontdek hoe jij in 2018 als vrijwilliger het verschil maakt.

  Meer weten? info@bouworde.be - 016/25.91.44 - www.bouworde.be