logo
Portal for

    Weekmenu Etterbeek

    Wat schaft de pot deze week in Etterbeek?

    Maandag

    17.06.2019 

    • Soep: Broccolisoep
    • Menu 1: Wienerschnitzel met erwtjes en worteltjes
    • Menu 2: Kippenbilletjes in pittige kokossaus met gebakken banaan
    • Veggie: Kaaskroketten met gemengde sla
    • Vis: Hokifilet op een bedje van venkel met saffraansaus
    • Pasta: Duivelse pasta met tempeh (vegan)
    • Wok: Pad Thai met scampi

    Dinsdag

    18.06.2019 

    • Soep: Minestrone
    • Menu 1: Stoofvlees met appelmoes
    • Menu 2: Witte en zwarte pens met rode kool
    • Veggie: Thaise falafel (vegan)
    • Vis: Zalmhaasje met citroen-botersaus en knolselderpuree
    • Pasta: Spaghetti Bolognaise
    • Wok: Wok met pindasaus (veggie)

    Woensdag

    19.06.2019 

    • Soep: Preisoep
    • Menu 1: Kalkoenbrochette met currysaus en Indische groenten
    • Menu 2: Hamburger met gegratineerde bloemkool
    • Veggie: Vegan schotel met zoete aardappel, linzen en spinazie
    • Vis: Fish & Chips met komkommersla en tartaarsaus
    • Pasta: Gevulde veggie pasta met Parmigiano
    • Wok: Romige rode curry met varkensreepjes

    Donderdag

    20.06.2019 

    • Soep: Portugese soep
    • Menu 1: Ribbetjes met coleslaw
    • Menu 2: Lamsepigram met mosterdsaus en snijboontjes
    • Veggie: Bloemkool-kaasburger met andijvie in roomsaus
    • Vis: Visfilet op Florentijnse wijze
    • Pasta: Pasta met broccolisaus (vegan)
    • Wok: Kip Tikka Masala

    Vrijdag

    21.06.2019 

    • Soep: Groentesoep
    • Menu 1: Balletjes in tomatensaus met gegrilde courgetten
    • Menu 2: Kipfilet met groene peper en zomerse groenten
    • Veggie: Noord-Afrikaans stoofpotje (vegan)
    • Vis: Koolvis met kappertjes en kerstomaatjes
    • Pasta: Spirelli alla Carbonara
    • Wok: Veggie loempia met oosterse groenten

    Week menu Etterbeek

    What's on the menu this week in the student restaurant?

    Monday

    17.06.2019 

    • Soup: Broccoli soup
    • Menu 1: Wiener schnitzel with peas and carrots
    • Menu 2: Chicken legs with spicy coconut sauce and baked banana
    • Veggie: Cheese croquettes with mixed salad
    • Fish: Hoki fillet with fennel and saffron sauce
    • Pasta: Vegan pasta with tempeh
    • Wok: Pad Thai

    Tuesday

    18.06.2019 

    • Soup: Minestrone
    • Menu 1: Flemish beef stew with apple sauce
    • Menu 2: Black pudding and white sausage with red cabbage
    • Veggie: Thai falafel
    • Fish: Salmon fillet with lemon-butter sauce and celeriac stew
    • Pasta: Spaghetti Bolognese
    • Wok: Stir-fry with peanut butter

    Wednesday

    19.06.2019 

    • Soup: Leek soup
    • Menu 1: Turkey skewer with curry sauce and Indian vegetables
    • Menu 2: Hamburger with cauliflower au gratin
    • Veggie: Vegan dish with sweet potato, lentils and spinach
    • Fish: Fish & Chips with cucumber salad and tartar sauce
    • Pasta: Stuffed veggie pasta with Parmigiano
    • Wok: Creamy red pork curry

    Thursday

    20.06.2019 

    • Soup: Portuguese soup
    • Menu 1: Spareribs with coleslaw
    • Menu 2: Lamb epigram with mustard sauce and green beans
    • Veggie: Cauliflower-cheese burger with endives
    • Fish: Fish with spinach and cheese sauce
    • Pasta: Vegan pasta with broccoli sauce
    • Wok: Chicken "Tikka Masala"

    Friday

    21.06.2019 

    • Soup: Vegetable soup
    • Menu 1: Meatballs in tomato sauce with roasted zucchini
    • Menu 2: Chicken fillet with green pepper and summer vegetables
    • Veggie: North-African stew (vegan)
    • Fish: Pollack fillet with capers and cherry tomatoes
    • Pasta: Spirelli alla Carbonara
    • Wok: Veggie springroll with eastern vegetables

    Weekmenu Jette

    Wat staat er op het menu in Jette?

    Maandag

    17.06.2019

    • Soep: Wortelsoep
    • Menu 1: Varkensgebraad met gegratineerde bloemkool
    • Veggie: Cordon Bleu met Parijse wortelen
    • Wok: Spicy eiernoedels
    • Vis van de week: Zalmburger met gemengde sla en remoulade

    Dinsdag

    18.06.2019

    • Soep: Broccolisoep
    • Menu 1: Chipolata met groentekrans
    • Veggie: Styleburger met snijboontjes
    • Pasta: Groentelasagne
    • Vis van de week: Zalmburger met gemengde sla en remoulade

    Woensdag

    19.06.2019

    • Soep: Tomatensoep
    • Menu 1: Steak Archiduc met tomatensla
    • Veggie: Gegratineerde quornfilet met pepersaus en tomatensla
    • Wok: Kalkoen "zoetzuur" met Griekse pasta
    • Vis van de week: Zalmburger met gemengde sla en remoulade

    Donderdag

    20.06.2019

    • Soep: Bloemkoolsoep
    • Menu 1: Kip Hawa├» met currysaus
    • Veggie: Loempia met zoetzure saus
    • Pasta: Zalmlasagne
    • Vis van de week: Zalmburger met gemengde sla en remoulade

    Vrijdag

    21.06.2019

    • Soep: Kervelsoep
    • Menu 1: Braadworst met gebakken witloof
    • Veggie: Veggie steak met preistamppot
    • Pasta: Lasagne Bolognaise
    • Vis van de week: Zalmburger met gemengde sla en remoulade

    Week menu Jette

    What's on the menu in the student restaurant? 

    Monday

    11.06.2019

    • Soup: Carrot soup
    • Menu 1: Pork roast with cauliflower au gratin
    • Veggie: Cordon Bleu with carrots
    • Wok: Spicy egg noodles
    • Fish of the week: Salmon burger with mixed salad and remoulade sauce

    Tuesday

    18.06.2019

    • Soup: Broccoli soup
    • Menu 1: Chipolata with mixed vegetables
    • Veggie: Veggie burger with green beans
    • Pasta: Vegetable lasagna
    • Fish of the week: Salmon burger with mixed salad and remoulade sauce

    Wednesday

    19.06.2019

    • Soup: Tomato soup
    • Menu 1: Beefsteak "Archiduc" with tomato salad
    • Veggie: Quorn fillet with pepper sauce and tomato salad
    • Wok: Turkey stir-fry with Greek pasta
    • Fish of the week: Salmon burger with mixed salad and remoulade sauce

    Thursday

    20.06.2019

    • Soup: Cauliflower soup
    • Menu 1: Chicken "Hawai" with curry sauce
    • Veggie: Springroll with sweet & sour sauce
    • Pasta: Salmon lasagna
    • Fish of the week: Salmon burger with mixed salad and remoulade sauce

    Friday

    21.06.2019

    • Soup: Chervil soup
    • Menu 1: Fried sausage with chicory
    • Veggie: Veggie steak with leek stew
    • Pasta: Lasagna Bolognese
    • Fish of the week: Salmon burger with mixed salad and remoulade sauce