logo
Portal for

    Weekmenu Etterbeek

    Wat schaft de pot deze week in Etterbeek?

    Maandag

    20.01.2020

    MIDDAG (11:30 - 13:45):

    • Soep: Bloemkoolsoep
    • Menu 1: Vol-au-vent met warme groenten
    • Menu 2: Hamburger met preistamppot
    • Vis: Visfilet op Normandische wijze
    • Veggie: Vegan paella met tofu
    • Pasta: Spaghetti met vierkazensaus (veggie)
    • Wok: Loempia met ananas en zoetzure saus

    AVOND (17:30 - 20:00):

    • Soep: Uiensoep
    • Menu 1: Balletjes in tomatensaus 
    • Menu 2: Bloemkoolgratin met linzen en andijvie (veggie)
    • Pasta: Pasta met champignons, kip en spek

    Dinsdag

    21.01.2020

    MIDDAG (11:30 - 13:45):

    • Soep: Courgettesoep
    • Menu 1: Steak natuur met gegratineerde bloemkool
    • Menu 2: Boomstammetje met rode kool
    • Vis: Fish-sticks met gemengde sla en cocktailsaus
    • Veggie: Quiche met 3 kazen
    • Pasta: Lasagne Bolognaise
    • Wok: Bulgur met kikkererwten en tomaten (vegan)

    AVOND (17:30 - 20:00):

    • Soep: Wortelsoep
    • Menu 1: Zalm met tomatencrumble en tagliatelle verdi
    • Menu 2: Slavink met Brusselse stoemp
    • Wok: Pittige pompoencurry (vegan)

    Woensdag

    22.01.2020

    MIDDAG (11:30 - 13:45):

    • Soep: Seldersoep
    • Menu 1: Gebraden kip met currysaus en gemengde groenten
    • Menu 2: Hespenrolletjes
    • Vis: Kabeljauwhaasje met broccoli en Hollandse saus
    • Veggie: Zoete aardappelstoofpot met quinoa (vegan)
    • Pasta: Gevulde veggie pasta met tomatensaus
    • Wok: Gevogeltespiesjes met yakitori saus

    AVOND (17:30 - 20:00):

    • Soep: Tomatensoep
    • Menu 1: Kipfilet met gestoofd witloof en peperroom
    • Menu 2: Braadworst met appelmoes
    • Pasta: Vegan pasta Arrabiatta

    Donderdag

    23.01.2020

    MIDDAG (11:30 - 13:45):

    • Soep: Andalousische soep
    • Menu 1: Luikse balletjes
    • Menu 2: Kalkoenrollade met wintergroenten
    • Vis: Pladijs Meuniére met bladspinazie en bieslooksaus
    • Veggie: Groente-kaasschijf met schorseneren in roomsaus
    • Pasta: Pesto chicken pasta
    • Wok: Vegan wok met pindasaus

    AVOND (17:30 - 20:00):

    • Soep: Erwtensoep
    • Menu 1: Kibbeling met veldsla en tartaar
    • Menu 2: Lamsepigram met knolselderpuree en graantjesmosterdsaus
    • Wok: Thaise rode curry met tofu

    Vrijdag

    24.01.2020

    MIDDAG (11:30 - 13:45):

    • Soep: Groentesoep
    • Menu 1: Cordon Bleu met worteltjes
    • Menu 2: Kippenoesters op grootmoeders wijze met appelmoes
    • Vis: Tongrolletjes op Oostendse wijze
    • Veggie: Falafel met linzengroenteschotel (vegan)
    • Pasta: Cannelloni Verdi
    • Wok: Varkensreepjes in citroen-kokossaus

    AVOND (17:30 - 20:00):

    Geen avondopening

    Week menu Etterbeek

    What's on the menu this week in the student restaurant?

    Monday

    LUNCH (11:30 - 13:45)

    20.01.2020 

    • Soup: Cauliflower soup
    • Menu 1: Vol-au-vent
    • Menu 2: Hamburger with leek mash
    • Fish: Fish fillet Normandy style
    • Veggie: Vegan paella with tofu
    • Pasta: Spaghetti with four cheese sauce
    • Wok: Springroll with pineapple and sweet & sour sauce

    DINNER (17:30 - 20:00)

    • Soup: Onion soup
    • Menu 1: Meatballs in tomato sauce 
    • Menu 2: Cauliflower au gratin with lentils and endives (veggie)
    • Wok: Pasta with mushrooms, bacon and chicken

    Tuesday

    LUNCH (11:30 - 13:45)

    21.01.2020 

    • Soup: Zucchini soup
    • Menu 1: Beefsteak with cauliflower au gratin
    • Menu 2: Tree trunk with red cabbage
    • Fish: Fish-sticks with mixed salad and cocktail sauce
    • Veggie: Quiche with three cheeses
    • Pasta: Lasagna Bolognese
    • Wok: Bulgur with chickpeas and tomatoes (vegan)

    DINNER (17:30 - 20:00)

    • Soup: Carrot soup
    • Menu 1: Salmon with tomato crumble and tagliatelle verdi
    • Menu 2: Rolled fillet with Brussels vegetable mash
    • Wok: Spicy pumpkin curry (vegan)

    Wednesday

    22.01.2020 

    LUNCH (11:30 - 13:45):

    • Soup: Celery soup
    • Menu 1: Chicken roast with curry sauce and mixed vegetables
    • Menu 2: Chicory rolls with cheese sauce
    • Fish: Cod fillet with broccoli and Hollandaise sauce
    • Veggie: Sweet potato stew with quinoa (vegan)
    • Pasta: Stuffed veggie pasta with tomato sauce
    • Wok: Chicken stir-fry with yakitori sauce

    DINNER (17:30 - 20:00):

    • Soup: Tomato soup
    • Menu 1: Chicken fillet with pepper sauce and stewed chicory
    • Menu 2: Fried sausage with apple sauce
    • Pasta: Vegan pasta all'Arrabiatta

    Thursday

    23.01.2020 

    LUNCH (11:30 - 13:45):

    • Soup: Andalusian soup
    • Menu 1: Meatballs "Liégeoise"
    • Menu 2: Turkey roast with winter vegetables
    • Fish: Fried plaice "Meunière" with spinach and chive sauce
    • Veggie: Cheese-vegetable burger with salsifies
    • Pasta: Pesto chicken pasta
    • Wok: Vegan stir-fry with peanut butter sauce

    DINNER (17:30 - 20:00):

    • Soup: Pea soup
    • Menu 1: Kibbeling with lamb's lettuce and tartar sauce
    • Menu 2: Lamb epigram with celeriac mash and grain mustard sauce
    • Wok: Thai green curry with tofu (veggie)

    Friday

    24.01.2020 

    LUNCH (11:30 - 13:45)

    • Soup: Vegetable soup
    • Menu 1: Cordon Bleu with carrots
    • Menu 2: Chicken oysters with apple sauce
    • Fish: Sole rolls Ostend style
    • Veggie: Falafel with lentil dish (vegan)
    • Pasta: Cannelloni Verdi (veggie)
    • Wok: Pork stir-fry with lemon-coconut sauce

    DINNER (17:30 - 20:00)

    No evening opening

     

    Weekmenu Jette

    Wat staat er op het menu in Jette?

    Maandag

    20.01.2020

    • Soep: Preisoep
    • Menu 1: Chipolata met spruitjes
    • Veggie: Groenteburger met snijboontjes
    • Pasta: Zalm met ratatouille en puree van pastinaak
    • Vis van de week: Gepaneerde tanagra met tomaat en mozzarella

     

    Dinsdag

    21.01.2020

    • Soep: Minestrone
    • Menu 1: Kipfilet "Archiduc" met gemengde sla
    • Veggie: Quornblanquette op Vlaamse wijze
    • Pasta: Groentelasagne
    • Vis van de week: Gepaneerde tanagra met tomaat en mozzarella

    Woensdag

    22.01.2020

    • Soep: Champignonsoep
    • Menu 1: Paella
    • Veggie: Veggie pizza
    • Wok: Kip Madras met parelcouscous
    • Vis van de week: Gepaneerde tanagra met tomaat en mozzarella

    Donderdag

    23.01.2020

    • Soep: Kervelsoep
    • Menu 1: Braadworst met spinaziestamppot
    • Veggie: Noedels met gewokte groenten en tofubrochette
    • Pasta: Lasagne Bolognaise
    • Vis van de week: Gepaneerde tanagra met tomaat en mozzarella

    Vrijdag

    24.01.2020

    • Soep: Tomatensoep
    • Menu 1: Varkensgebraad met erwtjes op z'n Frans
    • Veggie: Quornfilet met Parijse wortelen
    • Pasta: Zalmlasagne
    • Vis van de week: Gepaneerde tanagra met tomaat en mozzarella

    Week menu Jette

    What's on the menu in the student restaurant? 

    Monday

    20.01.2020

    • Soup: Leek soup
    • Menu 1: Chipolata sausage with Brussels sprouts
    • Veggie: Vegetable burger with green beans
    • Pasta: Salmon with ratatouille
    • Fish of the week: Breaded tanagra fillet with tomato and mozzarella

    Tuesday

    21.01.2020

    • Soup: Minestrone
    • Menu 1: Chicken fillet "Archiduc" with mixed salad
    • Veggie: Quorn stew
    • Pasta: Vegetable lasagna
    • Fish of the week: Breaded tanagra fillet with tomato and mozzarella

    Wednesday

    22.01.2020

    • Soup: Mushroom soup
    • Menu 1: Paella
    • Veggie: Veggie pizza
    • Wok: Chicken "Madras" with couscous
    • Fish of the week: Breaded tanagra fillet with tomato and mozzarella

    Thursday

    23.01.2020

    • Soup: Chervil soup
    • Menu 1: Fried sausage with spinach mash
    • Veggie: Noodles with stir-fried vegetables and tofu skewer
    • Pasta: Lasagna Bolognese
    • Fish of the week: Breaded tanagra fillet with tomato and mozzarella

    Friday

    24.01.2020

    • Soup: Tomato soup
    • Menu 1: Pork roast with peas
    • Veggie: Quorn fillet with carrots
    • Pasta: Salmon lasagna
    • Fish of the week: Breaded tanagra fillet with tomato and mozzarella