logo
Portal for

    Weekmenu Etterbeek

    Wat schaft de pot deze week in Etterbeek? 

    *** Vanaf heden is het restaurant opnieuw 'S AVONDS GEOPEND (behalve vrijdag) ***

    Maandag 19 oktober

    Middag (11u30 - 13u45)

    • Soep: Courgettesoep
    • Menu 1: Vol-au-vent met broccoli
    • Menu 2: Gebakken zalm met garnalensaus en witloofsla
    • Veggie: Vegan tacos
    • Pasta: Tagliatelle alla carbonara

    Avond (17u30 - 20u00)

    • Soep: Tomaten-pompoensoep
    • Menu 1: Zwitserse schijf met erwtjes en worteltjes
    • Menu 2: Veggie balletjes in tomatensaus
    • Wok: Nasi goreng met kip

    Alle gerechten enkel in take-away verpakking. De zitruimte in resto en cafetaria blijft beschikbaar.

    Dinsdag 20 oktober

    Middag (11u30 - 13u45)

    • Soep: Preisoep
    • Menu 1: Steak Archiduc met groentestamppot
    • Menu 2: Gehaktballetjes met krieken
    • Veggie: Kaaskroketten met gemengde sla
    • Wok: Groentewok met bamischijf of vegan wok

    Avond (17u30 - 20u00)

    • Soep: Uiensoep
    • Menu 1: Kalkoenpita met Andalouse
    • Menu 2: Pladijs Meunière met bieslooksaus
    • Pasta: Romige tomaten-basilicumpasta (vegan)

    Alle gerechten enkel in take-away verpakking. De zitruimte in resto en cafetaria blijft beschikbaar.

    Woensdag 21 oktober

    Middag (11u30 - 13u45)

    • Soep: Wortelsoep
    • Menu 1: Fish & Chips met komkommersla en tartaarsaus
    • Menu 2: Gemengde brochette met boerenkool, spekjes en sjalottensaus
    • Veggie: Marokkaanse tajine (vegan)
    • Pasta: Gevulde pasta met 4-kazen saus

    Avond (17u30 - 20u00)

    • Soep: Champignonsoep
    • Menu 1: Stoofvlees met appelmoes
    • Menu 2: Slavink met preistamppot
    • Wok: Thaise tofuschotel (veggie)

    Alle gerechten enkel in take-away verpakking. De zitruimte in resto en cafetaria blijft beschikbaar.

    Donderdag 22 oktober

    Middag (11u30 - 13u45)

    • Soep: Erwtensoep
    • Menu 1: Gebraden kip met currysaus en boontjes
    • Menu 2: Italiaans vleesbrood met tomaten-mascarponesaus
    • Veggie: Vegan balletjes met tomatenrijst
    • Wok: Braziliaans visstoofpotje

    Avond (17u30 - 20u00)

    • Soep: Seldersoep
    • Menu 1: Krokante kipfilet met spinazie in roomsaus
    • Menu 2: Ovenschotel met geitenkaas en courgetten (veggie)
    • Pasta: Gevulde pasta met tomatensaus

    Alle gerechten enkel in take-away verpakking. De zitruimte in resto en cafetaria blijft beschikbaar.

    Vrijdag 23 oktober

    Middag (11u30 - 13u45)

    • Soep: Groentesoep
    • Menu 1: Kalkoenschnitzel met gegratineerde bloemkool
    • Menu 2: Vlaamse hutsepot
    • Veggie: Vegan burger met andijvie in roomsaus
    • Pasta: Spaghetti Bolognaise

    Geen avondopening op vrijdag

    Alle gerechten enkel in take-away verpakking. De zitruimte in resto en cafetaria blijft beschikbaar.

    Week menu Etterbeek

    What's on the menu this week in the student restaurant?

    *** The restaurant is also OPENED in the EVENING! (except on Fridays) ***

    Monday 19 October

    Dinner (11:30 - 13:45)

    • Soup: Zucchini soup
    • Menu 1: Vol-au-vent with broccoli
    • Menu 2: Fried salmon with chicory salad and shrimp sauce
    • Veggie: Vegan tacos
    • Pasta: Tagliatelle alla carbonara

    Supper (17:30 - 20:00)

    • Soup: Tomato-pumpkin soup
    • Menu 1: Swiss burger with peas and carrots
    • Menu 2: Veggie meatballs in tomato sauce
    • Wok: Chicken nasi goreng

    Only take away packaging!  Seating options will continue to be offered in the restaurant and cafeteria, in order to provide a safe lunch environment for staff and students.

    Tuesday 20 October

    Dinner (11:30 - 13:45)

    • Soup: Leek soup
    • Menu 1: Beefsteak "Archiduc" with vegetable mash
    • Menu 2: Meatballs with black cherries
    • Veggie: Cheese croquettes with mixed salad
    • Wok: Vegetable stir-fry with bami slice or vegan stir-fry

    Supper (17:30 - 20:00)

    • Soup: Onion soup
    • Menu 1: Turkey pita with Andalouse sauce
    • Menu 2: Fried plaice with chive sauce
    • Pasta: Creamy tomato-basil pasta (vegan)

    Only take away packaging!  Seating options will continue to be offered in the restaurant and cafeteria, in order to provide a safe lunch environment for staff and students.

    Wednesday 21 October

    Dinner (11:30 - 13:45)

    • Soup: Carrot soup
    • Menu 1: Fish & chips with cucumber salad and tartar sauce
    • Menu 2: Mixed skewer with kale, bacon and shallot sauce
    • Veggie: Moroccan tajine (vegan)
    • Pasta: Pesto chicken pasta

    Supper (17:30 - 20:00)

    • Soup: Mushroom soup
    • Menu 1: Flemish beef stew with apple sauce
    • Menu 2: Rolled fillet with leek mash
    • Wok: Thai stir-fry with tofu (veggie)

    Only take away packaging!  Seating options will continue to be offered in the restaurant and cafeteria, in order to provide a safe lunch environment for staff and students.

    Thursday 22 October

    Dinner (11:30 - 13:45)

    • Soup: Pea soup
    • Menu 1: Chicken roast with curry sauce and green beans
    • Menu 2: Italian meatloaf with tomato-mascarpone sauce
    • Veggie: Vegan meatballs with tomato rice
    • Wok: Brazilian fish stew

    Supper (17:30 - 20:00)

    • Soup: Celery soup
    • Menu 1: Crispy chicken fillet with spinach in cream sauce
    • Menu 2: Oven dish with goat cheese and zucchini (veggie)
    • Pasta: Lasagna Bolognese

    Only take away packaging!  Seating options will continue to be offered in the restaurant and cafeteria, in order to provide a safe lunch environment for staff and students.

    Friday 23 October

    Dinner (11:30 - 13:45)

    • Soup: Vegetable soup
    • Menu 1: Turkey schnitzel with cauliflower au gratin
    • Menu 2: Hotchpotch
    • Veggie: Vegan burger with endives in cream sauce
    • Pasta: Spaghetti Bolognese

    No evening opening on Friday

    Only take away packaging!  Seating options will continue to be offered in the restaurant and cafeteria, in order to provide a safe lunch environment for staff and students.

    Weekmenu Jette

    Wat staat er op het menu in Jette?

    Nieuwe regeling resto Jette

    • Van 8u00 tot 16u00: koffiekoeken, broodjes, snacks, dranken, …
    • Van 11u30 tot 13u45: warme maaltijden
    • Bestellen en afhalen van broodjes in dienstverband mogelijk via het bestelformulier.
    • Take away van warme maaltijden beschikbaar

    Hou rekening met de volgende maatregelen:

    • Draag altijd een mondmasker tot je aan tafel zit.
    • Registratie contactgegevens via QR code. Check in bij aankomst, check uit als je naar buiten gaat.
    • Betaal bij voorkeur elektronisch.
    • Neem enkel plaats op de zitplaatsen aangeduid met een blauwe bol! 
    • Zitplaatsen enkel beschikbaar voor consumptie ter plaatse.
    • Verschuif geen stoelen of tafels
    • Ontsmet zelf je tafel & zitplek voor je plaatsneemt. Er zijn desinfectiestations met spray en papier aanwezig. Gooi het gebruikte materiaal in de aanwezige vuilbakjes. 
    • Beperk je lunchtijd. De zitcapaciteit is beperkt en enkel beschikbaar bij consumptie. We we willen zoveel mogelijk mensen de kans geven om een broodje, snack of warme maaltijd te eten. Blijf dus niet nodeloos plakken na je lunch. 
    • Ruim zelf je dienblad af.
    • Er zijn extra afruimstations voorzien aan de twee nooduitgangen (kant laarbeekbos en kant Basic Fit). Zo wordt kruisen vermeden.  

    Maandag 19 oktober

    • Soep: Tomatensoep
    • Menu 1: Kaasburger met gegratineerde bloemkool
    • Veggie: Groentetaart 
    • Pasta van de week: Pasta carbonara
    • Vis van de week: Gepaneerde tanagra met tomaat en mozzarella

    Alle gerechten enkel in take-away verpakking. De zitruimte in het restaurant blijft beschikbaar.

    Dinsdag 20 oktober

    • Soep: Bloemkoolsoep
    • Menu 1: Stoofvlees met gemengde sla
    • Veggie: Quornstofpotje
    • Pasta van de week: Pasta carbonara
    • Vis van de week: Gepaneerde tanagra met tomaat en mozzarella

    Alle gerechten enkel in take-away verpakking. De zitruimte in het restaurant blijft beschikbaar.

    Woensdag 21 oktober

    • Soep: Kervelsoep
    • Menu 1: Kippenbil met appelmoes
    • Veggie: Veggie burger met gemengde groenten
    • Pasta van de week: Pasta carbonara
    • Vis van de week: Gepaneerde tanagra met tomaat en mozzarella

    Alle gerechten enkel in take-away verpakking. De zitruimte in het restaurant blijft beschikbaar.

    Donderdag 22 oktober

    • Soep: Tomatensoep
    • Menu 1: Braadworst met worteltjes
    • Veggie: Groentelasagne
    • Pasta van de week: Pasta carbonara
    • Vis van de week: Gepaneerde tanagra met tomaat en mozzarella

    Alle gerechten enkel in take-away verpakking. De zitruimte in het restaurant blijft beschikbaar.

    Vrijdag 23 oktober

    • Soep: Preisoep
    • Menu 1: Steakburger met spinaziestamppot
    • Veggie: Gegratineerde gevulde paprika met Provençaalse saus
    • Pasta van de week: Pasta carbonara
    • Vis van de week: Gepaneerde tanagra met tomaat en mozzarella

    Alle gerechten enkel in take-away verpakking. De zitruimte in het restaurant blijft beschikbaar.

    Week menu Jette

    What's on the menu in the student restaurant? 

    Safety measures in the restaurant

    • From 8 a.m. to 4 p.m.: coffee cakes, sandwiches, snacks, drinks, ...
    • From 11h30 to 13h45: hot meals
    • Taking out hot meals remains possible

    General guidelines that continue to apply on both campuses

    • Wear your mouth mask. This is mandatory unless you sit down to consume. 
    • Our capacity is limited. Sometimes you will have to wait or queue. Do this in a calm and respectfully manner, keep your distance and listen to the instructions of the stewards. 
    • Avoid unnecessary circulation to check the menus in the free flow restaurant. Check the screens or student.vub in advance and queue at the right counter directly. Soup is served at the counter as well (no self-service). The salad bar is closed, pre-packaged salads are available.
    • Preferably pay electronically. Bancontact and maestro bank cards as well as electronic meal vouchers are accepted. Cash payment is possible if the aforementioned is not possible.
    • Only take a seat on the places marked with a blue dot! 
    • Do not move chairs or tables.
    • Disinfect your table & seat before you sit down. There are disinfection stations with spray and paper available. Throw used material in the dustbins please. 
    • Clean your tray. 
    • There are extra clearing stations at the two emergency exits (Laarbeekbos side and Basic fit side). In this way, crossing is avoided.  
    • Limit your lunchtime. The seating capacity is limited and only available when consuming. We want to give as many people as possible the chance to eat a sandwich, snack or hot meal. So please don't stick around unnecessarily after lunch. 

    Monday 19 October

    • Soup: Tomato soup
    • Menu 1: Cheese burger with cauliflower au gratin
    • Veggie: Vegetable pie
    • Pasta of the week: Pasta alla carbonara
    • Fish of the week: Breaded fish fillet with tomato and mozzarella

    Only take away packaging!  Seating options will continue to be offered in the restaurant, in order to provide a safe lunch environment for staff and students.

    Tuesday 20 October

    • Soup: Cauliflower soup
    • Menu 1: Flemish beef stew
    • Veggie: Quorn stew with mixed salad
    • Pasta of the week: Pasta alla carbonara
    • Fish of the week: Breaded fish fillet with tomato and mozzarella

    Only take away packaging!  Seating options will continue to be offered in the restaurant, in order to provide a safe lunch environment for staff and students.

    Wednesday 21 October

    • Soup: Chervil soup
    • Menu 1: Chicken leg with apple sauce
    • Veggie: Veggie burger with mixed vegetables
    • Pasta of the week: Pasta alla carbonara
    • Fish of the week: Breaded fish fillet with tomato and mozzarella

    Only take away packaging!  Seating options will continue to be offered in the restaurant, in order to provide a safe lunch environment for staff and students.

    Thursday 22 October

    • Soup: Tomato soup
    • Menu 1: Fried sausage with carrots
    • Veggie: Vegetable lasagna
    • Pasta of the week: Pasta alla carbonara
    • Fish of the week: Breaded fish fillet with tomato and mozzarella

    Only take away packaging!  Seating options will continue to be offered in the restaurant, in order to provide a safe lunch environment for staff and students.

    Friday 23 October

    • Soup: Leek soup
    • Menu 1: Steak burger with spinach mash
    • Veggie: Stuffed pepper with Provençale sauce
    • Pasta of the week: Pasta alla carbonara
    • Fish of the week: Breaded fish fillet with tomato and mozzarella

    Only take away packaging!  Seating options will continue to be offered in the restaurant, in order to provide a safe lunch environment for staff and students.