logo
Portal for

    Weekmenu Etterbeek

    Wat schaft de pot deze week in Etterbeek? 

    Maandag 3 mei

    Middag (11u30 - 13u45)

    • Soep: Tomatensoep
    • Menu 1: Kibbeling met komkommersla en tartaarsla
    • Menu 2: Baconburger met bloemkool op Poolse wijze
    • Pasta: Vegan pasta met champignons

    Avond (17u30 - 20u00)

    • Soep: Lentesoep
    • Menu 1: Balletjes in tomatensaus met gemengde sla
    • Wok: Kip “TexMex”
    • Vegetarische schotel

    Dinsdag 4 mei

    Middag (11u30 - 13u45)

    • Soep: Uiensoep
    • Menu 1: Steak Béarnaise met boontjes en oventomaat
    • Menu 2: Gegratineerde hespenrolletjes 
    • Veggie: Vegan albóndigas met patatas bravas

    Avond (17u30 - 20u00)

    • Soep: wortelsoep
    • Menu 1: Koolvis met Bretoense saus
    • Pasta: Macaroni met ham en kaassaus
    • Vegetarische schotel

    Woensdag 5 mei

    Middag (11u30 - 13u45)

    • Soep: Knolseldersoep
    • Menu 1: Vol-au-vent met broccoli
    • Menu 2 : Slavink met prei en mosterdsaus
    • Wok: Vegan wok met pindasaus

    Avond (17u30 - 20u00)

    • Soep: Bloemkoolsoep
    • Menu 1: Enchilada met kip
    • Wok: Scampispies met roergebakken rijst
    • Vegetarische schotel

    Donderdag 6 mei

    Middag (11u30 - 13u45)

    • Soep: Champignonsoep
    • Menu 1: Taco's met guacamole en salsa
    • Menu 2:  Kalkoenlapje met appelmoes
    • Veggie: Vegan taco's met guacamole en salsa
    • Pasta bar: Lasagne Bolognaise

    Avond (17u30 - 20u00)

    • Soep: Preisoep
    • Menu 1: Stoofvlees met wortelen
    • Pasta: Zongedroogde tomaten-basilicum pesto pasta (vegan)

    Vrijdag 7 mei

    • Soep: Groentesoep
    • Menu 1: Gebakken zalm op Noorse wijze met fijne groenten
    • Menu 2: Braadworst of vegan worst met Brusselse stoemp
    • Wok: Kippenvleugeltjes met ananas en zoetzure saus

    Week menu Etterbeek

    What's on the menu in the student restaurant? 

    Monday 3 May

    Lunch (11:30 – 13:45)

    • Soup: Tomato soup
    • Menu 1: Kibbeling with cucumber salad and tartar sauce
    • Menu 2: Bacon burger with cauliflower
    • Pasta: Vegan pasta with mushrooms

    Supper (17:30 – 20:00)

    • Soup: Spring soup
    • Menu 1: Meatballs in tomato sauce with mixed salad
    • Wok: Chicken “TexMex”
    • Veggie dish

    Tuesday 4 May

    Lunch (11:30 – 13:45)

    • Soup: Onion soup
    • Menu 1: Beefsteak “Béarnaise” with green beans and oven roasted tomato
    • Menu 2: Chicory rolls au gratin
    • Veggie: Vegan albóndigas with patatas bravas

    Supper (17:30 – 20:00)

    • Soup: Carrot soup
    • Menu 1: Pollack fillet with Breton sauce
    • Pasta: Macaroni au gratin
    • Veggie dish

    Wednesday 5 May

    Lunch (11:30 – 13:45)

    • Soup: Celeriac soup
    • Menu 1: Vol-au-vent with broccoli
    • Menu 2 : Rolled fillet with leek mash and mustard sauce
    • Wok: Vegan stir-fry with peanut sauce

    Supper (17:30 – 20:00)

    • Soup: Cauliflower soup
    • Menu 1: Chicken enchilada
    • Wok: Scampi skewer with stir-fry
    • Veggie dish

    Thursday 6 May

    Lunch (11:30 – 13:45)

    • Soup: Mushroom soup
    • Menu 1: Tacos met with guacamole and salsa
    • Menu 2:  Turkey fillet with apple sauce
    • Veggie: Vegan tacos with guacamole and salsa
    • Pasta bar: Lasagna Bolognese

    Supper (17:30 – 20:00)

    • Soup: Leek soup
    • Menu 1: Beef stew with carrots
    • Pasta: Sundried tomato-basil pesto pasta (vegan)

    Friday 7 May

    Lunch (11:30 – 13:45)

    • Soup: Vegetable soup
    • Menu 1: Fried salmon Nordic style with fine vegetables
    • Menu 2: Fried sausage or vegan sausage with vegetable mash
    • Wok: Chicken wings with pineapple and sweet&sour sauce

    Weekmenu Jette

    Wat staat er op het menu in Jette?

    Maandag 3 mei

    • Soep: Wortelsoep
    • Menu 1: Varkensgebraad met bloemkool
    • Veggie: Veggie ovenschotel
    • Vis: Gebakken pladijs met gemengde rauwkost en remoulade
    • Pasta: Pasta Bolognaise

    Dinsdag 4 mei

    • Soep: Broccolisoep
    • Menu 1: Braadworst met groentekrans
    • Veggie: Veggie steak met wortelpuree
    • Vis: Gebakken pladijs met gemengde rauwkost en remoulade
    • Pasta: Pasta Bolognaise

    Woensdag 5 mei

    • Soep: Tomatensoep
    • Menu 1: Kaasburger met schorseneren
    • Veggie: Groentelasagne
    • Vis: Gebakken pladijs met gemengde rauwkost en remoulade
    • Pasta: Pasta Bolognaise

    Donderdag 6 mei

    • Soep: Bloemkoolsoep
    • Menu 1: Kip "Hawaï" met curry en ananas
    • Veggie: Veggie loempia met curry en ananas
    • Vis: Gebakken pladijs met gemengde rauwkost en remoulade
    • Pasta: Pasta Bolognaise

    Vrijdag 7 mei

    • Soep: Kervelsoep
    • Menu 1: Braadworst met broccolistamppot
    • Veggie: Omelet met gemengde sla of broccolistamppot
    • Vis: Gebakken pladijs met gemengde rauwkost en remoulade
    • Pasta: Pasta Bolognaise

    Week menu Jette

    What's on the menu in the student restaurant? 

    Monday 3 May

    • Soup: Carrot soup
    • Menu 1: Pork roast with cauliflower
    • Veggie: Veggie oven dish
    • Fish: Fried plaice with mixed salad and remoulade sauce
    • Pasta: Pasta Bolognese

    Tuesday 4 May

    • Soup: Broccoli soup
    • Menu 1: Fried sausage with warm vegetables
    • Veggie: Veggie steak with carrot mash
    • Fish: Fried plaice with mixed salad and remoulade sauce
    • Pasta: Pasta Bolognese

    Wednesday 5 May

    • Soup: Tomato soup
    • Menu 1: Cheeseburger with salsifies
    • Veggie: Vegetable lasagne
    • Fish: Fried plaice with mixed salad and remoulade sauce
    • Pasta: Pasta Bolognese

    Thursday 6 May

    • Soup: Cauliflower soup
    • Menu 1: Chicken "Hawai" with pineapple and curry sauce
    • Veggie: Springroll with pineapple and curry sauce
    • Fish: Fried plaice with mixed salad and remoulade sauce
    • Pasta: Pasta Bolognese

    Friday 7 May

    • Soup: Chervil soup
    • Menu 1: Fried sausage with broccoli mash
    • Veggie: Omelette with mixed salad or broccoli mash
    • Fish: Fried plaice with mixed salad and remoulade sauce
    • Pasta: Pasta Bolognese