logo
Portal for

    Weekmenu Etterbeek

    Wat schaft de pot deze week in Etterbeek?

    Maandag

    11.02.2019

    • Soep: Erwtensoep
    • Menu 1: Kalkoensteak Béarnaise met broccoli
    • Menu 2: Gehaktballetjes met krieken
    • Veggie: Bloemkool-kaasburger met gemengde groenten
    • Vis: Zalmhaasje met spinazie en Hollandse saus
    • Pasta: Vegan pasta met champignons
    • Wok: Lamsvlees met basmatirijst en gembersaus

    Dinsdag

    12.02.2019

    • Soep: Kervelsoep
    • Menu 1: Kipbrochette "Tandoori"
    • Menu 2: Lamsepigram met worteltjes en mosterdsaus
    • Veggie: Vegan burger met spinaziecurry en linzen
    • Vis: Gepaneerde visfilet met erwtjes en tartaarsaus
    • Pasta: Spaghetti Bolognaise
    • Wok: Groentewok met Vietnamese nasirolletjes

    Woensdag

    13.02.2019

    • Soep: Wortelsoep
    • Menu 1: Wrap met kip, Mexicaanse groenten en Cheddar
    • Veggie: Kaaskroketten met gemengde sla
    • Vis: Kabeljauw met groene kruidensaus
    • Wok: Spicy vegan aardappelcurry

    Donderdag

    14.02.2019

    • Soep: Champignonsoep
    • Menu 1: Koninginnehapje met warme groenten
    • Menu 2: Menu Jenever TD: Tartiflette
    • Veggie: Vegan paella met tofu
    • Vis: Visfilet op Italiaanse wijze met gegrilde groenten
    • Pasta: Gevulde veggie pasta
    • Wok: Pad Thai met scampi

    Vrijdag

    15.02.2019

    • Soep: Groentesoep
    • Menu 1: Wienerschnitzel met erwtjes op z'n Frans
    • Menu 2: Kipfilet met peperroomsaus en gemengde groenten
    • Veggie: Pita met witte koolsla en lookdressing
    • Vis: Koolvis met Bretoense saus
    • Pasta: Penne al pomodoro e basilico (vegan)
    • Wok: Gemarineerde kippenvleugeltjes in de wok

    Week menu Etterbeek

    What's on the menu this week in the student restaurant?

    Monday

    11.02.2019

    • Soup: Pea soup
    • Menu 1: Turkey steak "Béarnaise" with broccoli
    • Menu 2: Meatballs with black cherries
    • Veggie: Cauliflower-cheese burger with mixed vegetables
    • Fish: Salmon fillet with spinach and Hollandaise sauce
    • Pasta: Vegan pasta with mushrooms
    • Wok: Lamb stir-fry with ginger sauce and basmati rice

    Tuesday

    12.02.2019

    • Soup: Chervil soup
    • Menu 1: Chicken skewer "Tandoori"
    • Menu 2: Lamb epigram with carrots and mustard sauce
    • Veggie: Vegan burger with lentils and spinach curry
    • Fish: Breaded fish with peas and tartar sauce
    • Pasta: Spaghetti Bolognese
    • Wok: Vegetable stir-fry with springrolls

    Wednesday

    13.02.2019

    • Soup: Carrot soup
    • Menu 1: Chicken wrap with Mexican vegetables and Cheddar
    • Veggie: Cheese croquettes with mixed salad
    • Fish: Cod fillet with green herb sauce
    • Wok: Spicy vegan potato curry

    Thursday

    14.02.2019

    • Soup: Mushroom soup
    • Menu 1: Vol-au-vent 
    • Menu 2: Tartiflette
    • Veggie: Vegan paella with tofu
    • Fish: Fish fillet Italian style with roasted vegetables
    • Pasta: Stuffed veggie pasta
    • Wok: Pad Thai

    Friday

    15.02.2019

    • Soup: Vegetable soup
    • Menu 1: Wiener schnitzel with peas
    • Menu 2: Chicken fillet with mixed vegetables and pepper sauce
    • Fish: Pollack fillet with Breton sauce
    • Veggie: Pita with white cabbage salad and garlic dressing
    • Pasta: Penne al pomodore e basilico (vegan)
    • Wok: Stir-fry with marinated chicken wings

    Weekmenu Jette

    Wat staat er op het menu in Jette?

    Maandag

    07.02.2019

    • Soep: Tomatensoep of waterkerssoep
    • Menu 1: Boomstammetje met worteltjes
    • Veggie: Veggie ovenschotel
    • Wok: Chop Choy met rijstnoedels
    • Vis van de week: Gepaneerde visbrochette met gemengde sla en remoulade

    Dinsdag

    12.02.2019

    • Soep: Bloemkoolsoep of minestrone
    • Menu 1: Gemengde brochette met groene pepersaus, sla en oventomaat
    • Veggie: Veggie steak "Archiduc" met sla en oventomaat
    • Pasta: Pasta Bolognaise
    • Vis van de week: Gepaneerde visbrochette met gemengde sla en remoulade

    Woensdag

    13.02.2019

    • Soep: Kervelsoep of kippensoep
    • Menu 1: Kaasburger met schorseneren
    • Veggie: Veggie spaghetti
    • Wok: Kip zoetzuur met Griekse pasta
    • Vis van de week: Gepaneerde visbrochette met gemengde sla en remoulade

     

    Donderdag

    14.02.2019

    • Soep: Tomatensoep of broccolisoep
    • Menu 1: Kippenbil "Hawaï" met currysaus
    • Veggie: Veggie loempia met currysaus
    • Pasta: Pasta met kaassaus en champignons
    • Vis van de week: Gepaneerde visbrochette met gemengde sla en remoulade

    Vrijdag

    15.02.2019

    • Soep: Preisoep of champignonsoep
    • Menu 1: Cordon Bleu met warme groenten
    • Veggie: Wortel-courgette omelet met gemengde sla
    • Pasta: Veggie pasta Bolognaise
    • Vis van de week: Gepaneerde visbrochette met gemengde sla en remoulade

    Week menu Jette

    What's on the menu in the student restaurant? 

    Monday

    11.02.2019

    • Soup: Tomato soup or watercress soup
    • Menu 1: Tree trunk with carrots and mustard sauce
    • Veggie: Veggie oven dish
    • Wok: Chop Suey with rice noodles
    • Fish of the week: Breaded fish skewer with mixed salad and remoulade sauce

    Tuesday

    12.02.2019

    • Soup: Cauliflower soup or Minestrone
    • Menu 1: Mixed skewer with green pepper sauce, mixed salad and oven roasted tomato
    • Veggie: Veggie steak "Archiduc" with mixed salad and oven roasted tomato
    • Pasta: Pasta Bolognese
    • Fish of the week: Breaded fish skewer with mixed salad and remoulade sauce

    Wednesday

    13.02.2019

    • Soup: Chervil soup or chicken soup
    • Menu 1: Cheese burger with salsifies
    • Veggie: Veggie spaghetti
    • Wok: Sweet & sour chicken with Greek pasta
    • Fish of the week: Breaded fish skewer with mixed salad and remoulade sauce

    Thursday

    14.02.2019

    • Soup: Tomato soup or broccoli soup
    • Menu 1: Chicken leg "Hawai" with curry sauce
    • Veggie: Veggie sprinroll with curry sauce
    • Pasta: Pasta with mushrooms in cheese sauce
    • Fish of the week: Breaded fish skewer with mixed salad and remoulade sauce

    Friday

    15.02.2019

    • Soup: Leek soup or mushroom soup
    • Menu 1: Cordon Bleu with mixed vegetables
    • Veggie: Carrot-zucchini omelette with mixed salad
    • Pasta: Veggie pasta Bolognese
    • Fish of the week: Breaded fish skewer with mixed salad and remoulade sauce