logo
Portal for

    Weekmenu Etterbeek

    Wat schaft de pot deze week in Etterbeek?

    Maandag

    10.12.2018:

    • Soep: Broccolisoep
    • Menu 1: Kalkoenpita met paprikasaus (+ 50 cent tvv De Warmste Week)
    • Menu 2: Hamburger met rode kool
    • Vis: Pladijs Meunière met bieslooksaus
    • Veggie: Marokkaanse tajine (vegan)
    • Pasta: Vegan pasta all'Arrabiatta
    • Wok: Pad Thai

    Dinsdag

    11.12.2018

    • Soep: Groene koolsoep
    • Menu 1: Steak Archiduc met erwtjes op z'n Frans
    • Menu 2: Gestoofd konijn met pruimen en spruitjespuree
    • Vis: Visfilet op z'n Italiaans met gegrilde groenten
    • Veggie: Veggie studentenburger (+ 50 cent tvv De Warmste Week)
    • Pasta: Cannelloni alla Napoletana
    • Wok: Bami met tofureepjes en wokgroenten (vegan)

    Woensdag

    12.12.2018

    • Soep: Wortelsoep
    • Menu 1: Cordon Bleu met spinazie in roomsaus
    • Menu 2: Ovenschotel met kippengehakt, appelmoes en aardappelblokjes (+ 50 cent tvv De Warmste Week)
    • Vis: Hokifilet op een bedje van venkel met saffraansaus
    • Veggie: Linzenschotel "Parmentier" (vegan)
    • Pasta: Fettuccini met erwtjes en fijne kruidenroom (veggie)
    • Wok: Gemarineerde kippenvleugeltjes uit de wok

    Donderdag

    13.12.2018

    • Soep: Champignonsoep
    • Menu 1: Gebraden kip met curry en gemengde groenten
    • Menu 2: Spekvink met sjalottensaus en broccoli
    • Vis: Kibbeling met tomatensla en tartaarsaus (+ 50 cent tvv De Warmste Week)
    • Veggie: Groentetaart
    • Pasta: Spaghetti Bolognaise
    • Wok: Vegan wok met volkoren pasta

    Vrijdag

    14.12.2018

    • Soep: Preisoep
    • Menu 1: Balletjes in tomatensaus met snijboontjes (+ 50 cent tvv De Warmste Week)
    • Menu 2: Wildragout met bospaddestoelen
    • Vis: Paella Valenciana
    • Veggie: Pompoenstoemp met spruitjes en seitanstoverij (vegan)
    • Pasta: Pizza met mozzarella en pesto
    • Wok: Thaise rode curry met kip

    Week menu Etterbeek

    What's on the menu this week in the student restaurant?

    Monday

    10.12.2018

    • Soup: Broccoli soup
    • Menu 1: Turkey pita 
    • Menu 2: Hamburger with red cabbage
    • Fish: Fried plaice with chive sauce
    • Veggie: Moroccan tajine (vegan)
    • Pasta: Vegan pasta all'Arrabiatta
    • Wok: Pad Thai

    Tuesday

    11.12.2018

    • Soup: Green cabbage soup
    • Menu 1: Beefsteak "Archiduc" with peas
    • Menu 2: Rabbit stew with plums
    • Fish: Fish fillet Italian style with roasted vegetables
    • Veggie: Veggie student burger
    • Pasta: Cannelloni alla Napoletana
    • Wok: Stir-fry with bami and tofu (vegan)

    Wednesday

    12.12.2018

    • Soup: Carrot soup
    • Menu 1: Cordon Bleu with spinach in cream sauce
    • Menu 2: Oven dish with minced chicken, apple sauce and potato cubes
    • Fish: Hoki fillet with fennel and saffron sauce
    • Veggie: Lentil dish "Parmentier" (vegan)
    • Pasta: Fettuccini with peas and herb cream
    • Wok: Stir-fry with chicken wings

    Thursday

    13.12.2018

    • Soup: Mushroom soup
    • Menu 1: Chicken roast with curry and mixed vegetables
    • Menu 2: Rolled fillet with broccoli and shallot sauce
    • Fish: Kibbeling with tomato salad and tartar sauce
    • Veggie: Vegetable pie
    • Pasta: Spaghetti Bolognese
    • Wok: Vegan stir-fry with wholemeal pasta

    Friday

    14.12.2018

    • Soup: Leek soup
    • Menu 1: Meatballs in tomato sauce with green beans
    • Menu 2: Venison stew with wild mushrooms
    • Fish: Paella with fish and seafood
    • Veggie: Pumpkin stew with Brussels sprouts and seitan (vegan)
    • Pasta: Pizza with mozzarella and pesto
    • Wok: Thai red chicken curry

    Weekmenu Jette

    Wat staat er op het menu in Jette?

    Maandag

    10.12.2018

    • Soep: Tomatensoep of waterkerssoep
    • Menu 1: Cordon Bleu met groene boontjes
    • Veggie: Kaas-groenteschijf met Parijse wortelen
    • Wok: Kipfilet op exotische wijze
    • Vis van de week: Zalmrösti met gemengde sla en remouladesaus

    Dinsdag

    11.12.2018

    • Soep: Bloemkoolsoep of minestrone
    • Menu 1: Witte en zwarte pens met rode kool
    • Veggie: Cordon Bleu met appelmoes
    • Pasta: Pasta Bolognaise
    • Vis van de week: Zalmrösti met gemengde sla en remouladesaus

    Woensdag

    12.12.2018

    • Soep: Kervelsoep of kippensoep
    • Menu 1: Gevogeltebrochette "Archiduc" met gemengde sla
    • Veggie: Quornblanquette "Archiduc" met gemengde sla
    • Pasta: Pasta alla Carbonara
    • Vis van de week: Zalmrösti met gemengde sla en remouladesaus

    Donderdag

    13.12.2018

    • Soep: Tomatensoep of broccolisoep
    • Menu 1: Konijn op Vlaamse wijze
    • Veggie: Veggie hamburger op grootmoeders wijze
    • Pasta: Zalmlasagne
    • Vis van de week: Zalmrösti met gemengde sla en remouladesaus

    Vrijdag

    14.12.2018

    • Soep: Preisoep of champignonsoep
    • Menu 1: Hamburger met gegratineerde witloof
    • Veggie: Quiche met feta
    • Wok: Kip Tikka Masala met farfalle
    • Vis van de week: Zalmrösti met gemengde sla en remouladesaus

    Week menu Jette

    What's on the menu in the student restaurant? 

    Monday

    10.12.2018

    • Soup: Tomato soup or watercress soup
    • Menu 1: Cordon Bleu with green beans
    • Veggie: Cheese-vegetable burger with carrots
    • Wok: Chicken fillet exotic style
    • Fish of the week: Salmon rösti with mixed salad and remoulade sauce

    Tuesday

    11.12.2018

    • Soup: Cauliflower soup or Minestrone
    • Menu 1: White sausage and black pudding with red cabbage
    • Veggie: Cordon Bleu with apple sauce
    • Pasta: Pasta Bolognese
    • Fish of the week: Salmon rösti with mixed salad and remoulade sauce

    Wednesday

    12.12.2018

    • Soup: Chervil soup or chicken soup
    • Menu 1: Chicken skewer "Archiduc" with mixed salad
    • Veggie: Quorn stew "Archiduc" with mixed salad
    • Pasta: Pasta alla Carbonara
    • Fish of the week: Salmon rösti with mixed salad and remoulade sauce

     

    Thursday

    13.12.2018

    • Soup: Tomato soup or broccoli soup
    • Menu 1: Rabbit stew
    • Veggie: Veggie burger with vegetables
    • Pasta: Salmon lasagna
    • Fish of the week: Salmon rösti with mixed salad and remoulade sauce

    Friday

    14.12.2018

    • Soup: Leek soup or mushroom soup
    • Menu 1: Hamburger with chicory au gratin
    • Veggie: Quiche with feta
    • Wok: Chicken Tikka Masala
    • Fish of the week: Salmon rösti with mixed salad and remoulade sauce